LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 november 2009

Semesterminnen i mörka november


Strand på ön Redang.
Måste bara få visa några härliga bilder från vår Malaysiaresa förra våren.
Börjar alltid längta efter solsemester så här års, då brukar gamla semesterbilder åka fram.  Det brukar stilla reslusten för en kort stund.Det här är utsikten från vår bungalow på Perhentien Island.
Simmade man en bit ut så stötte man ofta på ett par jättesköldpaddor som betade från botten. Eller så såg man några revhajar!! (Fast då vände jag snabbt)

Mmmm, den här sanden var som vetemjöl.
Kanske därför sköldpaddorna valt den här stranden för att lägga sina ägg. Tyvärr var vi här för tidigt på året för att få uppleva det.
Måste verkligen rekomendera Malaysia som resmål, har varit fyra gånger runt om i Thailand men tyckte bättre om Malaysia. Det enda som är lite sämre är maten.
Vi snorklade, såg tvåmeters varaner, jättesköldpaddor, revhajar, hittade en skorpion!, och shoppade i Kuala Lumpur.

3 kommentarer:

Petra sa...

Hejsan, tack för besöket på min blogg ;O) och självklart blev jag nyfiken och kom hit.
WOW, vilka semesterbilder. Längtar efter värme och sol.
Ha en fin dag önskar, Petra

Lantliv på Holm sa...

Hej igen!

Va kul att du tittade in hos mej!

Vilka underbara bilder! Vi var oxå i Malaysia 2005. Fast vi fastnade inte på samma sätt för Malaysia som för Thailand. Men vi gillade det och KL är härligt. Vi skall åka till Thailand i februari i år igen och den här gången åker vi via KL - så lite shopping blir det nog där iallafall! Var ligger den här ön du beskriver? Såg fantastiskt fint ut!

Ha det gott - kram Camilla

Dubbelörn sa...

Så roligt att du hittat in till mig :). Härligt att få läsa om Malaysia. Vi planerar en resa dit om dryga ett år då kära mannen fyller jämt. Är inte alls intresserad av Thailand, dit "alla" svenskar verkar vilja resa till. Borneo o Malaysia lockar mer. Var var ni exakt?

Blir helförtjust i dina läckra ommålningar! Gillar också det svarta :).

Kram